A murit judecătorul Gabriel Apostol în drum spre Spitalul Floreasca. Magistratul și-ar fi injectat benzină în veneA murit judecătorul Gabriel Apostol în drum spre Spitalul Floreasca. Magistratul și-ar fi injectat benzină în vene

Gabriel Apostil, un cunoscut judecător din Piteşti, a murit seara trecută în timp ce era transferat la un spital din Capitală. Pe drum însă, bărbatul a intrat în stop cardio-respirator şi nu a mai putut fi salvat.

 

Gabriel Apostol a ajuns ieri dimineaţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, după ce şi-ar fi injectat benzină în vene. Starea lui s-a agravat, iar medicii au decis să fie transferat la spitalul Floreasca din Bucureşti. Pe drum însă, bărbatul a intrat în stop cardio-respirator şi nu a mai putut fi salvat.

 

Magistratul a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență din Pitești după ce și-a injectat benzină în vene, notează presa locală.

 

În prima fază, medicii l-au stabilizat și intubat și au luat legătura cu medicii din Capitală pentru a-l transfera. Au obținut acordul, dar magistratul din Piteşti a murit în drum spre Capitală. Nu se ştie momentan de ce acesta a recurs la un asemenea gest.

 

Pe 7 mai 2014, Gabriel Apostol a fost suspendat din magistratură până la finalizarea cercetării disciplinare declanşate după scandalul pe care magistratul l-a avut cu doi poliţişti, într-o benzinărie de pe Autostrada Piteşti – Bucureşti. Judecătorul  a fost încătuşat de politişti, după ce i-a făcut pe aceştia „miliţieni“, totul după ce el însuşi sunase la 112 pentru a anunţa că a fost agresat de cei doi poliţişti. Martorii incidentului nu i-au susţinut însă varianta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *