Accident îngrozitor la Costeşti, judeţul Buzău, după ce cutia de viteze a unei mașini s-a blocat în mers

În această dimineață, pe DN2 din județul Buzău au avut loc o serie de accidente. Șoferul camionului a lovit două mașini parcate pe marginea drumului și a părăsit şoseaua. O a treia mașină a venit din spate și nu a mai putut evita coliziunea. Două persoane au fost rănite într-una dintre mașinile parcate. O a treia victimă a fost salvată de paramedici la locul accidentului.

 

Accidentul s-a produs în această dimineaţă, pe DN 2, în localitatea Costeşti, din judeţul Buzău. Șoferul unui autoturism a fost nevoit să oprească, după ce cutia de viteze a mașinii sale s-a blocat. Un alt șofer a oprit pentru a-l ajuta pe tânărul de 28 de ani rămas cu mașina în drum. Din spate a venit un camion care a lovit violent cele două mașini.

 

Adrian Roșioru – Politia Rutieră Buzău: Evenimentul rutier s-a produs pe fondul nepăstrării unei distanţe suficiente în mers. Impactul dintre autocamion şi cele două autoturisme staţionate, unul datorită unei probleme tehnice, s-a produs pe acostamentul consolidat al drumului. 

 

Un al patrulea șofer nu a observat accidentul şi a intrat în mașinile deja lovite de camion.

 

Unul dintre răniţi a fost resuscitat de paramedici la locul accidentului

 

Trei bărbaţi au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău, doi dintre ei în stare gravă. Unul dintre răniţi a fost resuscitat de paramedici la locul accidentului.

 

Adriana Bunilă – purtător de cuvânt Spitalul Județean Buzău: Un bărbat în vârstă de 54 de ani care a suferit un traumatism cranio cerebral grav. Celălalt bărbat în vârstă de 28 de ani a fost transportat în stop cardio-respirator.

 

Circulaţia în zonă a fost îngreunată mai bine de o oră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *