Adrian Mutu a discutat despre posibila sa plecare de la Rapid și a oferit detalii despre aceasta. De asemenea, află ce jucători ar trebui să aducă Dan Șucu.

Adrian Mutu a discutat despre posibila sa plecare de la Rapid și a oferit detalii despre aceasta. De asemenea, află ce jucători ar trebui să aducă Dan Șucu și Victor Angelescu în Giulești, potrivit sugestiilor lui Mutu. Mai mult, Mihai Iosif își exprimă părerea în acest sens.

 

Adrian Mutu a fost foarte clar într-un interviu acordat FANATIK SUPERLIGA cu Horia Ivanovici. Antrenorul a stabilit un obiectiv ferm pentru sezonul viitor și și-a anunțat hotărârea de a-și prezenta demisia în cazul în care acesta nu va fi îndeplinit. Mutu a declarat fără ocoliri că „normal că plec. Nici nu se pune problema. Când nu sunt în obiectiv, când văd că nu reușesc să duc clubul acolo unde își dorește, las locul altcuiva.” Adrian Mutu este hotărât să părăsească Rapidul în cazul în care nu va reuși să câștige titlul în sezonul viitor.

 

Antrenorul „alb-vișiniiilor” așteaptă și întăriri pentru sezonul viitor: „Trebuie să ne facem echipă pentru că la anul obiectivul e titlul. Sunt de acord. Am promis asta la anul și trebuie să fim conștienți de acest lucru”, a mai spus Mutu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

 

Miță Iosif, fostul antrenor al Rapidului știe de ce are nevoie Mutu ca să aducă titlul în Giulești: „Cred că în momentul de față îi lipsesc Rapidului doar câțiva jucători să ia titlul. Eu cred că Săpunaru-Grigore pot face față, dar le trebuie și niște soluții viabile în spate. Mi-a plăcut foarte mult Albu. Și Kait. Au închis foarte bine. Grigore cred că trebuie să aibă concurență. Săpunaru cred că mai poate juca”.

Florin Gardoș nu crede că Rapid poate face un lot comparabil cu FCSB: „Nu cred că vor reuși. Nu pot aduce 11 jucători”

 

Florin Gardoș e de părere că Rapid nu poate să își facă un lot la fel de bun ca cel al vicecampioanei, nici măcar din sezonul viitor: „Ei nu cred că vor reuși să aibă un lot la nivelul FCSB, pentru că nu pot aduce 11 jucători. Pot să aibă toți banii din lume și nu le garantează nimic că vor lua titlu. E o provocare să faci un lot de titlul”.

 

Fostul fundaș central al FCSB e de părere că jucătorii aduși în acest sezon nu prea au confirmat: „Mai ales că în vară transferurile nu au fost foarte inspirate. Tot Junior Moraes joacă acolo. Nu le va fi deloc ușor să își facă echipă. Probabil că vor încerca să aducă trei-patru jucători titulari, nu de lot”.

 

Horia Ivanovici a fost și mai aspru cu echipa lui Adrian Mutu: „Eu cred că le trebuie 5-6 titulari. Fundași centrali de mare valoare, variantă la Junior Moraes. Are o vârstă! Nu mai poți să joci la infinit. Cred că îți trebuie încă un atacant rapid în stilul lui Funsho care să dribleze și să aibă viteză. Și un mijlocaș care să ordoneze jocul, pentru că se vede că Rapidul suferă de multe ori la acest capitol. 

 

S-a vorbit de tripleta Ongenda – Papeau – Ioniță. Au intrat și au fost praf. Acolo îți trebuie un jucător de mare personalitate, de calibru. Rapid are nevoie de un astfel de jucător, care să îți ia titlul. Rapid n-au jucătorii ăia de valoare ca Florinel sau Tavi Popescu. Nu poți să mergi la infinit așa!”. 

 

Cum a reușit Mihai Iosif să construiască lotul Rapidului la revenirea în SuperLiga în doar două săptămâni

 

Mihai Iosif a dezvăluit cum a format lotul Rapidului: „Când am intrat în Liga 1, am făcut echipa în două săptămâni. Primul meci pe care l-am jucat cu Chindia, nu jucasem niciun meci amical în formula aia. Ca să câștigi campionatul trebuie și o anumită omogenitate. Aia nu se face de pe o zi pe alta. Cel mai  bun exemplu e la PSG. Mai trebuie și jucători să muncească”. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *