Alberto Caraian și-a dat demisia după ce a intrat dezbrăcat în ședința online a Consiliului Sectorului 1. Alberto Caraian dezbrăcat.

Incidentul de azi dimineață din ședința Consiliului Local al Sectorului 1, în timpul căreia pesedistul Alberto Caraian a intrat online dezbrăcat, direct de sub duș, s-a lăsat cu demisia politicianului. Anunțul a fost făcut de biroul de presă al PSD.

 

„În urma incidentului regretabil din timpul ședinței de astăzi, 24 februarie 2023, a Consiliului Local Sector 1, consilierul local Alberto-Iosif Caraian și-a înaintat demisia. ​În același timp, pentru că și-a dat bani necuveniți din fonduri europene, acuzată de Agenția Națională de Integritate și cercetată de Direcția Națională Anticorupție, Clotilde Armand continuă să fie menținută în toate funcțiile de către USR”, a transmis Biroul de presă al PSD.

 

Alberto Caraian și-a cerut scuze public

 

Imaginile zilei vin, astăzi, din probabil cea mai savuroasă şedinţă a Consiliului Local Sector 1 Bucureşti. Un consilier local PSD a atras toată atenţia în momentul în care a intrat online în direct…. de sub duş. Momentul comic a fost întâmpinat cu amuzament de către colegii aflaţi la birou.

 

Deşi legătura s-a întrerupt, Alberto Caraian a mai făcut o încercare. Tot în costumul lui Adam.

 

La scurt timp, consilierul a venit cu explicaţii pe pagina sa de Facebook: „Tehnica mai joacă feste. Apa caldă era de la propria centrală, ca să anticipez orice întrebări”, a scris politicianul.

 

 

Alberto Caraian are 31 de ani şi, din iulie anul trecut, este consilier și la ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *