Aleksandr Nakonechny, șeful Serviciului Regional de Securitate Kirovograd din Ucraina, a fost găsit mort în casa, acesta a fost gasit de sotia sa.

Andrey Lavrus, deputat al consiliului raional Kropyvnytsky din partea partidului Solidaritatea Europeană, a declarat că acesta s-a sinucis probabil.

Potrivit rapoartelor mass-media, șeful departamentului SBU din regiunea Kirovograd, Alexander Nakonechny, s-a sinucis. Surse din cadrul forțelor de ordine au confirmat informația și au oferit detalii”, a scris Lavrus pe Telegramîn această dimineață

Adjunctul a precizat că, potrivit versiunii preliminare, colonelul s-a sinucis cu un pistol la domiciliul său. El a murit pe loc din cauza plăgii prin împușcare.

Agenția de știri Interfax-Ucraina scrie că departamentul principal al Serviciului de Securitate al Ucrainei și Biroul de Stat de Investigații au confirmat informația despre moartea șefului SBU Nakonechny.

SBU și DBR studiază toate circumstanțele morții șefului serviciului de securitate din regiunea Kirovograd”, a declarat serviciul de presă al BM, care a promis că va informa ulterior publicul despre circumstanțele decesului, potrivit stiripesurse.ro.

”Potrivit datelor preliminare, acesta s-a sinucis folosind o armă de foc premium – un pistol”, a precizat sursa citată.

Alexander Nakonechny a ocupat funcția de șef al SBU în regiunea Kirovograd de la începutul anului 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *