"Drăghici Florentina activează în imobiliare încă din 2020. În toiul pandemiei, s-a decis să experimenteze acest domeniu. Este pasionată de această meserie şi dă dovadă de profesionalism" au declarat, foarte mulţumiţi, o parte considerabilă din clienţii acesteia."Drăghici Florentina activează în imobiliare încă din 2020. În toiul pandemiei, s-a decis să experimenteze acest domeniu. Este pasionată de această meserie şi dă dovadă de profesionalism" au declarat, foarte mulţumiţi, o parte considerabilă din clienţii acesteia.
Drăghici Florentina – Consultantul tău imobiliar 0761 730 575

 

Ascendent Imobiliare Team din Braşov, este o firmă de imobiliare ce activează de peste 25 de ani.

 

Având un portofoliu cu mii de tranzacţii încheiate, firma vine în ajutor cu optimizări şi găsirea soluțiilor personalizate, oricărei acțiuni din piaţa imobiliară.

 

Firma are la activ cea mai mare baza de date şi cei mai mulți clienți exclusivi la nivel local, național şi internațional

 

Include peste 300 clienţi permanenti, exclusivi, peste 3.000 cumpărători, peste 15.000 vănzători, permanenți sau în lucru.

 

Ascendent Imobiliare Team este compania care, de 26 de ani, are cel mai mare număr de colaboratori direcți de pe piata imobiliară din Braşov.

 

Drăghici Florentina activează în imobiliare încă din 2020. În toiul pandemiei, s-a decis să experimenteze acest domeniu. Este pasionată de această meserie şi dă dovadă de profesionalism” au declarat, foarte mulţumiţi, o parte considerabilă din clienţii acesteia.

 

Am colaborat pentru Închirierea unui apartament cu două agenţii timp de 5 luni, înainte de a apela la a treia, adică Ascendent Imobiliare, care s-a dovedit a fi cea mai potrivită. Am avut contract de închiriere în timp record, doamna Florentina Draghici s-a ocupat de gestionarea chiriaşilor într-un mod diplomat şi foarte elegant. În urma rezilierii contractului, mi-au obţinut un nou contract în doar două ore şi au facilitat buna desfăşurare a procesului de schimbare de locatari. Consider că datorită acestei echipe de profesionişti, rata de rentabilitate a investiţiei a crescut considerabil, iar pe viitor cu certitudine voi colabora cu dânşii. Recomand oricărui proprietar de locuinţă, care vrea să scape de deplasări şi dureri de cap cu chiriaşii.„, a mai spus un client, total mulţumit de serviciile acestei firme.

 

Tot ce a fost prezentat pe site a fost real. Serviciile oferite de reprezentantul agenţiei, domnişoara Drăghici Florentina, au fost la superlativ din punct de vedere profesional şi nu în ultimul rând din punct de vedere al relaţiilor interumane. Ca şi concluzie finală vă mulţumim pentru serviciile oferite şi în special domnişoarei Drăghici Florentina. Dacă vom avea posibilitatea vom recomanda cunoştinţelor noastre agenţia dumneavoastră„, a mai declarat un client.

 

Sloganul companiei se prezintă prin: Nu trebuie să facem asta, suntem onoraţi să facem asta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *