Ce s-a ales de milionarul care a ajuns om al străzii după ce şi-a pierdut toată averea: „Am trăit viaţa pe care am fost menit să o trăiesc!”Ce s-a ales de milionarul care a ajuns om al străzii după ce şi-a pierdut toată averea: „Am trăit viaţa pe care am fost menit să o trăiesc!”

Ce s-a ales de Delonte West, baschetbalistul care a ajuns om al străzii după ce şi-a pierdut întreaga avere obţinută din baschet.

 

  • Ce s-a ales de Delonte West
  • Fostul baschetbalist a ajuns om al străzii

 

Fostul star NBA Delonte West, care și-a pierdut întreaga avere de 16 milioane de dolari, și-a găsit un loc de muncă. Fostul baschetbalist lucrează pentru o firmă de instalat podele.

 

West a jucat în NBA în perioada 2004 – 2012 şi a ajuns om al străzii după ce şi-a pierdut toată averea. În prezent, deşi nu are o locuinţă stabilă, Delonte West are un job.

 

În cadrul cunoscutei emisiuni ”Good Morning America”, în urmă cu o lună, a fost prezentat un material cu Delonte West.

 

Ce s-a ales de milionarul care a ajuns om al străzii după ce şi-a pierdut toată averea

 

Baschetul nu a reprezentat ceva ce a trebuit sa fac, a fost un stil de viață, am trăit viața pe care am fost menit să o trăiesc. Au fost momente când un coș ratat sau un meci pierdut s-au transformat într-o depresie care creștea ca un bulgare de zăpadă și îmi trebuiau ore doar ca să mă urnesc din sală”, a spus Delonte West.

 

Cum au început problemele lui Delonte West

 

Fostul jucător de la Boston Celtics, Seattle SuperSonics şi Dallas Mavericks a fost considerat cu 16 ani în urmă unul dintre cei mai buni jucători din NBA.

 

În 2009, au început problemele pentru Delonte, fiind arestat pentru posesie de arme, iar apoi au apărut şi drogurile, dar şi tulburarea bipolară.

 

Ce spune un fost coleg despre Delonte West

 

În ianuarie 2020, Jameer Nelson, fostul său coleg de la Saint Joseph dădea detalii de situația lui Delonte West.

 

”Astăzi simt un gol în stomac când văd clipurile video ale lui Delonte. Pentru a răspunde tuturor celor care îmi scriu despre situația sa…tot ce putem face este să ne rugăm pentru el și pentru familia sa și să sperăm că va căuta ajutorul. Da, am vorbit cu el în ultimele luni, încercând doar să fiu acolo pentru el ca prieten. Un lucru pe care îl știu este că dacă aveți probleme mentale, emoționale sau fizice în viață, trebuie să vorbiți cu cineva”, a spus Jameer Nelson.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *