CNN a decis să încheie contractul cu Don Lemon, gazda emisiunii "CNN This Morning", fără a furniza vreo explicație în acest sens.

„Don va face parte pentru totdeauna din familia CNN și îi mulțumim pentru contribuțiile sale din ultimii 17 ani”, a declarat directorul general al CNN, Chris Licht, într-o notă adresată personalului. „Îi urăm succes și îl vom încuraja în viitoarele sale activități”.

 

Don Lemon, fostul prezentator al emisiunii „CNN This Morning” alături de Poppy Harlow și Kaitlan Collins, a fost concediat de CNN după aproape șase luni de la debutul emisiunii. Declarația sa privind concedierea a fost însoțită de surprindere și dezamăgire, afirmând că nu i s-a oferit niciun indiciu anterior cu privire la această decizie.

 

CNN, pe de altă parte, a contestat versiunea lui Lemon, numind-o „inexactă”, și a menționat că acestuia i s-a oferit oportunitatea de a se întâlni cu conducerea, dar a ales să facă o declarație pe Twitter în schimb.

 

Don Lemon s-a alăturat echipei CNN în 2006 și a devenit cunoscut pentru comentariile sale directe și critice în timpul președinției lui Donald Trump. Cu toate acestea, a fost și criticat pentru comentariile sale sexiste făcute în cadrul emisiunii „CNN This Morning” în februarie, unde a susținut că o femeie este considerată „în floarea vârstei” doar la 20, 30 sau 40 de ani, făcând referire la candidata republicană Nikki Haley. Ulterior, el și-a prezentat scuze publicului și conducerii postului.

 

Emisiunea „CNN This Morning” a fost găzduită de Don Lemon timp de aproape șase luni, iar acesta a fost înlocuit în prezentare fără a fi furnizate detalii sau explicații clare cu privire la concedierea sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *