Cantaretul de manele Dani Mocanu incalca din nou legea. Poliția a percheziționat în această dimineață casa cântărețului din Arges. Oamenii legii ar căuta probe în dosarele de ameninţare deschise după o petrecere in club din Târgu Mureş, a ameninţat un tânăr cu un cuţit.  Incidentului a apărut într-un loc public.

Polițiștii din Mureș au descins, joi dimineață, la casa din Argeş a lui Dani Mocanu, într-un dosar de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și port de obiecte periculoase.

Dani Mocanu ar fi amenințat un tânăr cu un cuțit, într-un club din Târgu Mureș

Totul s-ar fi întâmplat în urmă cu mai bine de o lună, mai exact pe data de 15 iunie, spun surse din anchetă. Dani Mocanu ar fi fost invitat să cânte la o petrecere din Târgu Mureș, la finalul căreia ar fi mers cu mai multe persoane la un club din localitate, acolo unde ar fi început un scandal. În urma acestui scandal, spun anchetatorii, manelistul ar fi amenințat un tânăr cu un cuțit, notează observatornews.ro.

Întreaga scenă a fost filmată, iar apoi publicată pe TikTok. Polițiștii au văzut și ei imaginile, iar în urmă cu aproximativ trei săptămâni s-au autosesizat și, în această dimineață, au început perchezițiile.

Acum, cântărețul de manele este cercetat într-un dosar penal, pentru infracțiunile de amenințare, port fără drept de obiecte periculoase, dar și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar, odată de perchezițiile se vor termina, el va fi dus în fața anchetatorilor pentru audieri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *