Lora și Ionuț Ghenu, doi artiști cunoscuți din România, au oferit detalii inedite din viața lor privată la podcastul „Vorba lu' Jorge”. Descoperă ce întrebări incisive le-a adresat gazda și cum au răspuns cei doi la subiectul sensibil al relației lor. Află totul despre acest interviu sincer și captivant în acest articolLora și Ionuț Ghenu, doi artiști cunoscuți din România, au oferit detalii inedite din viața lor privată la podcastul „Vorba lu' Jorge”. Descoperă ce întrebări incisive le-a adresat gazda și cum au răspuns cei doi la subiectul sensibil al relației lor. Află totul despre acest interviu sincer și captivant în acest articol

Podcasturile au devenit o formă populară de conținut online, oferind o platformă unică pentru discuții informale și profunde cu diverse personalități. Unul dintre cele mai așteptate episoade recente a fost cel cu Lora și Ionuț Ghenu la podcastul lui Jorge. Acești doi artiști talentați și apreciați din industria muzicală din România au oferit o perspectivă captivantă și inspirațională asupra vieții, muzicii și carierei lor.

 

Despre Lora și Ionuț Ghenu

 

Lora este o cântăreață, compozitoare și prezentatoare TV cunoscută în România, cu o carieră muzicală de succes. Ea s-a făcut remarcată în industria muzicală prin vocea sa puternică și interpretările emoționante. Pe lângă cariera sa muzicală, Lora a fost și o prezență constantă în media, participând la diverse emisiuni TV și evenimente de divertisment.

 

Ionuț Ghenu este un artist polivalent, cunoscut pentru calitățile sale de compozitor, producător și interpret. El a fost membru al trupei Proconsul, una dintre cele mai îndrăgite formații pop din România, și a colaborat cu numeroși artiști de top din industrie. Cu un stil muzical distinct și o abordare originală, Ionuț Ghenu s-a remarcat ca un talent promițător în muzica românească.

 

Despre podcastul lui Jorge

 

Podcastul lui Jorge este o platformă online creată de Jorge, un cunoscut vlogger și entertainer din România. Prin intermediul podcastului său, Jorge aduce în prim-plan discuții autentice și interesante cu diverse personalități din diferite domenii, oferind publicului său o perspectivă unică asupra vieții, carierei și pasiunilor acestora.

 

Episodul special cu Lora și Ionuț Ghenu

 

Lora și Ionuț Ghenu, doi artiști cunoscuți din România, au oferit detalii inedite din viața lor privată la podcastul „Vorba lu' Jorge”. Descoperă ce întrebări incisive le-a adresat gazda și cum au răspuns cei doi la subiectul sensibil al relației lor. Află totul despre acest interviu sincer și captivant în acest articol
Lora și Ionuț Ghenu, doi artiști cunoscuți din România, au oferit detalii inedite din viața lor privată la podcastul „Vorba lu’ Jorge”. Descoperă ce întrebări incisive le-a adresat gazda și cum au răspuns cei doi la subiectul sensibil al relației lor. Află totul despre acest interviu sincer și captivant în acest articol

 

Episodul special al podcastului lui Jorge cu Lora și Ionuț Ghenu a fost o adevărată surpriză pentru fanii ambilor artiști. În cadrul interviului, Lora și Ionuț Ghenu au discutat despre carierele lor muzicale, momentele cheie ale succesului lor și provocări.

 

Înainte de a începe o relație cu Ionuț Ghenu, managerul său, Lora a fost căsătorită timp de doi ani cu comediantul Dan Badea. Cu toate acestea, căsnicia lor nu a mers, iar cei doi s-au despărțit. Ulterior, artista a fost acuzată că i-ar fi „furat” pe Ionuț Ghenu de către Doinița Oancea, însă Lora susține că această afirmație este lipsită de fundament.

 

În cadrul podcastului „Vorba lu’ Jorge”, Jorge a invitat-o pe Lora, împreună cu Ionuț Ghenu, pentru a le oferi ocazia de a oferi noi detalii din viața lor privată. Cu toate acestea, una dintre primele întrebări adresate de Jorge i-a pus pe amândoi într-o situație incomodă.

 

Amanți, cât timp ați fost?”, a întrebat Jorge, moment în care Ionuț Ghenu a simțit un ușor disconfort. „Amanți? Nu am fost amantul nimănui”, a replicat el.

 

Păi, suntem amanți, că nu suntem căsătoriți”, a răspuns Lora. „Știu că așa s-a spus, dar n-am fost amanți. Mi-a fost ciudă un pic, știi? Îți vine să te răzbuni un pic… când ești acuzat de lucruri înainte să le faci, hai să le faci și pe urmă să fie mai simplu, știi?”, a mai spus Lora, adăugând că Ghenu este „animalul ei spiritual”.

 

După o relație de 8 ani și o colaborare de 10 ani, Lora și Ionuț Ghenu spun că sunt pe drumul cel bun în construirea unei familii. Anul trecut, în cadrul podcastului lui Horia Brenciu, cei doi au făcut anunțul că se vor căsători.

 

Jorge: „Lora, ești însărcinată?”

 

În cadrul rubricii „Întrebările lu’ Jorge”, cei doi au fost provocați să răspundă cu Da sau Nu la o serie de întrebări incomode. Printre ele se număra și una pe care fanii cântăreței o așteptau cu interes: „Lora, ești însărcinată?”.

 

Nu! What? De ce? Nici balonată nu sunt măcar, ca să mă întrebi asta. De ce m-a întrebat? Sunt grasă?”, a reacționat Lora, care face furori în costum de baie în vacanțele ei.

 

Artista a ținut să adauge că își dorește copii cu Ionuț Ghenu, dar că gândul de a rămâne gravidă o sperie, fiindcă un copil i-ar schimba planurile: „Mi-e frică, fiindcă am planuri. Am chestii de făcut”, a răspuns Lora.

 

Vezi interviul complet în Vorba lu’ Jorge podcast!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *