Vezi imaginile de supraveghere care surprind un atac șocant la Nuba, unde un bărbat îl atacă pe Jean Sasu. Detalii despre incidentul surprins pe camerele de supraveghere și fugarea atacatorului.Vezi imaginile de supraveghere care surprind un atac șocant la Nuba, unde un bărbat îl atacă pe Jean Sasu. Detalii despre incidentul surprins pe camerele de supraveghere și fugarea atacatorului.

În imagini surprinse pe camerele de supraveghere, se poate observa cum un bărbat aflat la o masă pe terasa restaurantului Nuba se ridică și îl atacă pe Jean Sasu. Ulterior, o altă înregistrare îl arată pe atacator fugind cu ceea ce pare a fi un cuțit în mână.

 

Primele imagini surprinse pe camerele de supraveghere arată cum atacatorul se ridică de la masă și se îndreaptă către Jean Sasu, în timp ce o altă cameră de supraveghere l-a surprins pe bărbat fugind de la fața locului după atac.

 

Reamintim că Jean Sasu, unul dintre patronii clubului Nuba, a fost înjunghiat în zona feselor, „aparent fără motiv”, de către un client care s-a ridicat de la masă, conform surselor judiciare.

Victima a fost dusă la Spitalul Floreasca, în timp ce agresorul este căutat de polițiști.

 

 

Poliția Capitalei a anunțat, printr-un comunicat de presă, că în jurul orei 15.00 Secția 1 a fost sesizată prin apel la 112 că într-un local din Sectorul 1 a avut loc un conflict între două persoane.

 

„La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției care au identificat un bărbat ce prezenta leziuni, fiind preluat de un echipaj medical care l-a transportat la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În continuare sunt efectuate cercetări pentru identificarea și depistarea bărbatului bănuit de săvârșirea faptei, în vederea luării măsurilor legale”, a transmis Poliția.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *