Al Nassr și Cristiano Ronaldo (38 de ani) au suferit o înfrângere importantă cu scorul de 0-2 în fața echipei Al Hilal în campionatul din Arabia Saudită. Ronaldo a primit un cartonaș galben și a avut un gol anulat, iar Al Nassr rămâne cu 53 de puncte în clasament, complicând misiunea echipei de a cuceri titlul.

Marți seara, în timpul meciului de Champions League, Al Nassr și Cristiano Ronaldo (38 de ani) au suferit o înfrângere foarte importantă în campionatul din Arabia Saudită, pierzând cu scorul de 0-2 în fața echipei Al Hilal. Această înfrângere complică misiunea echipei de a cuceri titlul.

 

Cu Ronaldo în primul unsprezece, Al Nassr spera să repete succesul de la ultimul meci jucat pe terenul lui Al Hilal în decembrie 2021, când s-a impus cu 2-0.

 

Dar, din păcate, lucrurile nu au mers conform planului. Gazdele au câștigat meciul cu ajutorul a două penalty-uri transformate de Odion Ighalo. Primul a avut loc în minutul 42, după o decizie de henț, iar al doilea în minutul 62, în urma unui fault comis de Al Nassr.

 

VIDEO. Rezumatul meciului Al Hilal – Al Nassr (2-0)

 

 

Cristiano Ronaldo, cartonaş galben în Al Hilal – Al Nassr

 

Cristiano Ronaldo a fost în centrul atenției în două momente. În minutul 57, arbitrul englez Michael Oliver i-a acordat un cartonaș galben după ce Ronaldo a doborât un adversar cu o manevră care aduce mai mult a sporturile de contact. Ronaldo l-a apucat pe adversar de gât și l-a pus la pământ.

 

 

Apoi, în minutul 77, Ronaldo a marcat un gol spectaculos, cu o preluare precisă și un șut puternic, dar din păcate, reușita i-a fost anulată pentru un ofsaid foarte strâmt, confirmat după consultarea camerei VAR.

 

 

Al Nassr a fost învinsă de Al Hilal și rămâne cu 53 de puncte în clasament. Dacă Al-Ittihad va câștiga în săptămâna viitoare împotriva lui Al Shabab, distanța față de lider va crește la 6 puncte, cu doar 6 etape rămase din sezon.

 

De asemenea, Cristiano Ronaldo nu a reușit să înscrie în ultimele două meciuri, împotriva lui Al Feiha, scor 0-0, și Al Hilal, scor 0-2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *