Apple lucrează din greu la lansarea următoarei generatii de iPhone, mai exact iPhone 14. Din ce în ce mai multe informaţii încep să apară în mediul online. Totuşi, cele mai noi informaţii despre iPhone 14 PRO, ar putea fi şi cele mai importante de până acum.

Apple lucrează din greu la lansarea următoarei generatii de iPhone, mai exact iPhone 14. Din ce în ce mai multe informaţii încep să apară în mediul online. Totuşi, cele mai noi informaţii despre iPhone 14 PRO, ar putea fi şi cele mai importante de până acum.

 

iPhone 14 PRO va avea un ecran de 6.06”, panou OLED de 120Hz şi cu o rezoluţie de 2530 x 1770.

 

După ce am văzut iPhone 13 PRO de anul trecut, la 6.1”, s-ar putea ca Apple să mai „taie” puţin din telefon.

 

În sfârşit scăpăm de „bretonul” acela enervant care a venit odată cu noua generaţie de iPhone, adică iPhone X. Modul de FaceID şi camera frontală, vor fi situate pe un alt tip de „breton” ce vine sub formă de pastilă pusă pe display.

 

Altă schimbare şi mai interesantă despre care s-a mai vorbit și se pare că se transformă în certitudine, este camera. Ori mai bine spus, ansamblul de camere, ce va fi format dintr-un senzor principal de 48MP și alte două module de câte 12MP.

 

Asta va fi o schimbare foarte importantă pentru iPhone 14 PRO, care ar putea fi cel mai performant telefon de la Apple când vine vorba de camere. Numărul mare de megapixeli poate însemna și mai mult detaliu într-o poză care ar fi obținut printr-un proces de pixel binning. Pe de altă parte a venit vremea să putem filma la  o rezoluție 8K.

 

Ce specificaţii va avea noul iPhone 14 PRO

 

iPhone 14 PRO va avea procesorul Apple A16 Bionic fabricat prin tehnologia de 4nm de la TSMC.

 

6GB de memorie RAM LPDDR5, noul telefon va fi și mai dinamic decât predecesoarele sale. Apple pare că va face o primă lansare hibridă în care modelele PRO și PRO Max vin cu cel mai nou procesor, în timp ce iPhone 14 și 14 Max vor folosi vechiul procesor A15.

 

Cât despre stocare, vei putea alege dintre capacități cuprinse între 128GB și 1TB. Asta ar perfect pentru abilitatea noilor camere de a înregistra la rezoluție de 8K.

 

Totodată, Apple ar putea să înlocuiască vechiul port Lightning cu unul USB-C. În acest fel se vor putea transfera mai ușor fișierele din telefon pe un laptop sau PC.

 

Noul iPhone 14 PRO nu va fi doar cel mai revoluționar telefon lansat de Apple până acum, dar totodată va fi și cel mai scump. Zvonurile spun că se va scumpi cu aproximativ 100$ față de cealaltă generaţie, ceea ce ar duce prețul de început la $1.099, în cazul modelului de 128GB, întrucât cel de 1TB va ajunge la cel puţin $1.500.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *