Jelena Ostapenko învinge clar pe Emma Răducanu în primul tur la Stuttgart, amintindu-și de finala Roland Garros 2017. Descoperă transformarea ei în imagini în galeria foto. Citeste despre victoria letonăi și comparația cu meciul istoric împotriva Simonei Halep.

Jelena Ostapenko (clasată pe locul 25 în clasamentul WTA, în vârstă de 22 de ani) a învins-o pe Emma Răducanu (20 de ani, locul 68 în clasamentul WTA) fără drept de apel, cu scorul de 6-2, 6-1, în primul tur la Stuttgart.

 

Jelena Ostapenko a atras atenția și prin echipamentul său spectaculos, pe care îl poți vedea în galeria foto de mai jos, defilând pe teren și închizând meciul în doar 59 de minute.

 

La finalul partidei, Jelena Ostapenko a recunoscut că s-a simțit excelent pe teren și că jocul ei din unele momente i-a adus aminte de finala de la Roland Garros din 2017, când a învins-o pe Simona Halep.

 

Transformarea este remarcabilă: cum arată Jelena Ostapenko la aproape șase ani de la marele ei succes cu Simona Halep în finala de la Roland Garros Comparând cu momentul în care a obținut cea mai mare victorie din cariera sa, în finala de la Roland Garros din 2017 împotriva Simonei Halep, Jelena Ostapenko arată complet diferit. Imaginile transformării pot fi văzute în galeria foto de mai jos.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *