Copii scaldat in piscina pitesti centruCopii scaldat in piscina pitesti centru

Copii scaldat in piscina pitesti centru

În această după-amiază, fântâna arteziană din centrul Piteștiului s-a transformat în piscină sau mai bine zis baie publică. Mai mulți copii împreună cu femeia care pare a fi mama lor s-au dezbrăcat complet și au intrat fără reținere în apă.

Mânați de căldura insuportabilă cel mai probabil, aceștia au reușit să atragă toate privirile trecătorilor, mulți dintre ei oprindu-se pentru a imortaliza aceste momente cel puțin inedite…Imaginile au apărut și pe rețelele de socializare, stârnind comentarii și amuzamentul internauților.

Nu este nici de cum prima oară atunci când fântânile arteziene sunt văzute drept piscină. În Pitești, fiecare vară aduce astfel de situații în atenția piteștenilor.

De această dată, la mijloc fiind copii, polițiștii locali i-au îndepărtat din zonă, mama alegându-se doar cu un avertisment verbal. De reținut este că potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Locale Pitești, Bogdan Aristănțoiu, “amenda pentru scăldatul în spații neautorizate este de la 1.000 la 2.000 de lei, conform HCL 283. Vom monitoriza zona pe tot parcursul sezonului cald”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *