LeBron James, primul sportiv în activitate din NBA devenit miliardarLeBron James, primul sportiv în activitate din NBA devenit miliardar
LeBron James, primul sportiv în activitate din NBA devenit miliardar
LeBron James, primul sportiv în activitate din NBA devenit miliardar

Revista Forbes a publicat averea lui LeBron James! Acesta a ajuns la un miliard de dolari. El este primul jucător activ din NBA care a obţinut acest statut.

 

Cu cele 121 de milioane de dolari (112 milioane de euro) achiziţionate anul trecut, contul bancar al lui LeBron James a ajuns acum la suma colosală de un miliard de dolari (930 de milioane de euro), potrivit revistei americane Forbes. Jucătorul lui Lakers, încă activ, se descurcă mult mai bine decât Michael Jordan, care a fost nevoit să aştepte la 11 ani de la retragere pentru a fi în fruntea unei asemenea averi.

James ar fi câştigat aproape 400 de milioane de dolari (372 de milioane de euro) în timpul carierei sale la Cleveland, Miami şi Los Angeles, dar mai presus de toate investiţiile şi investiţiile lui i-au adus foarte mult, peste 900 de milioane de dolari (837 de milioane de euro). conform Forbes, citat de lequipe.fr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *