Citeste despre succesul PSG-ului în fața celor de la Angers, care i-a distanțat la 11 puncte în clasament față de Olympique Marseille și i-a apropiat de câștigarea unui nou titlu de campioană în Ligue 1

Victoria obținută de PSG în fața echipei Angers cu scorul de 2-1 a adus o nouă bornă bifată de Leo Messi în Ligue 1.

 

Leo Messi a reușit să paseze decisiv la al doilea gol al parizienilor, marcat de Kylian Mbappe.

 

Leo Messi impresionează în Ligue 1

 

Astfel, atacantul a ajuns la 15 goluri și 15 assist-uri, fiind doar al treilea jucător din sezonul 2006-2007 care a bifat această performanță în Ligue 1.

 

Ceilalți doi sunt Eden Hazard, în sezonul 2011-2012, la Lille, când a înscris 20 de goluri și a oferit 16 pase decisive, și colegul său de la PSG, Kylian Mbappe, anul trecut, cu 28 de goluri marcate și 17 pase decisive.

 

 

PSG, favorită la câștigarea Ligue 1

 

„După succesul în fața celor de la Angers, PSG s-a distanțat la 11 puncte în clasament față de Olympique Marseille, ocupanta locului 2 în campionat.

 

Echipa condusă de Christophe Galtier se apropie astfel de câștigarea unui nou titlu de campioană, cu toate că dezamăgirea după eliminarea din optimile UCL rămâne una care ar putea avea un impact decisiv la finalul sezonului, când se așteaptă schimbări masive la gruparea de pe Parc des Princes.

 

Clasament Ligue 1

 

Clasament Ligue 1
Clasament Ligue 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *