Max Verstappen, campion mondial în Formula 1, după cursa de la SuzukaMax Verstappen, campion mondial în Formula 1, după cursa de la Suzuka

Liderul campionatului mondial de Formula 1 Max Verstappen (Red Bull) a câştigat cursa de la Suzuka, la Marele Premiu al Japoniei şi este campion mondial.

 

Locul doi a fost ocupat de monegascul Charles Leclerc (Ferrari), dar acesta a fost penalizat cu cinci secunde,  astffel că a fost pe trei în locul lui Sergio Perez (RedBull), relatează news.ro. Verstappen a câştigat al doilea titlu consecutiv, cu patru etape înainte de finalul CM.

 

Cursa a început cu întârziere de peste două ore din cauza ploii

 

De asemenea, piloţii au reacţionat după prezenţa unei macarale pe marginea pistei în timpul GP de Formula 1 al Japoniei care a provocat teama şi furia lui Pierre Gasly. Pe Twitter, Lando Norris nu şi-a ascuns neînţelegerea. „WTF. Cum s-a întâmplat !? Am pierdut o viaţă în această situaţie cu ani în urmă. Ne riscăm viaţa, mai ales în astfel de condiţii. Vrem să facem curse. Dar asta… Inacceptabil”, a scris pilotul Mc Laren.

 

Aceeaşi supărare a avut şi Sergio Perez: „Cum să clarificăm că nu vrem niciodată să vedem o macara pe şine? L-am pierdut pe Jules Bianchi din cauza acestei erori.. Ce s-a întâmplat astăzi este total inacceptabil!!!!! Sper că este ultima dată când văd o macara pe şine!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *