Mercedesul care a explodat în faţa unui bloc din Cartierul Francez s-a reaprins. Proprietarul a sunat la pompieri și le-a cerut ajutorul din nouMercedesul care a explodat în faţa unui bloc din Cartierul Francez s-a reaprins. Proprietarul a sunat la pompieri și le-a cerut ajutorul din nou

O explozie puternica a unei maşini, s-a petrecut în această dimineaţă într-un cartier select din Nordul Capitalei. O maşină parcată în faţa unui bloc de locuinţe a fost cuprinsă de flăcări. Incendiul s-a extins cu repeziciune şi la blocul în faţa căruia era parcat bolidul, iar 7 persoane au fost evacuate.

 

În timp ce incendiul a fost stins inițial, acesta s-a reaprins la scurt timp după intervenția pompierilor. O mașină a luat foc în fața blocului din Cartierul Francez. Flăcările au fost atât de intense încât s-au extins în fața clădirii și într-o cameră a apartamentului. După izbucnirea incendiului, șapte persoane au fost evacuate.

 

După intervenţia pompierilor, proprietarul le-a solicitat din nou ajutorul, asta după ce maşina ar fi izbucnit din nou în flăcări. Acesta a încercat să stingă cu mai multe găleţi cu apă. În cele din urmă, pompierii au reuşit să stingă din nou maşina. Proprietarul spune ca nu ia în calcul ipoteza ca focul să fie pus intenţionat.

 

Din fericire, nu au fost înregistrate victime. „În urmă cu scurt timp am fost solicitaţi pentru a interveni pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism, pe str. Aron Cotrus. Flăcarile s-au extins la faţada clădirii şi au afectat o camera a unui apartament, respectiv un alt autoturism staţionat”, a transmis, luni, ISU Bucureşti-Ilfov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *