Mesajul transmis de Klaus Iohannis în timpul vizitei sale în Brazilia a fost unul de consolidare. Klaus Iohannis mesaj Brazilia.Mesajul transmis de Klaus Iohannis în timpul vizitei sale în Brazilia a fost unul de consolidare. Klaus Iohannis mesaj Brazilia.

Mesajul transmis de Klaus Iohannis în timpul vizitei sale în Brazilia a fost unul de consolidare a relațiilor bilaterale dintre cele două țări. Președintele Iohannis a avut o întrevedere cu președintele Lula da Silva, în cadrul căreia au abordat diverse subiecte de interes comun. Discuțiile s-au concentrat pe aspectele economice, comerciale și de cooperare în domenii precum energie, agricultură, cercetare și inovație. Cei doi lideri au exprimat dorința de a întări legăturile dintre România și Brazilia și de a dezvolta parteneriate și colaborări în beneficiul ambelor țări. Mesajul transmis a fost unul de deschidere și cooperare între cele două state, cu accent pe dezvoltarea relațiilor bilaterale și consolidarea legăturilor pe termen lung.

 

Mesajul transmis de Klaus Iohannis în timpul vizitei sale în Brazilia

 

”Mesajul central al vizitei mele este angajamentul României pentru aprofundarea şi dinamizarea relaţiilor cu ţara dumneavoastră, în folosul naţiunilor noastre. Împreună cu Preşedintele Lula da Silva am adoptat Declaraţia Comună privind dezvoltarea relaţiilor bilaterale. Acest document confirmă angajamentul reciproc pentru revitalizarea relaţiilor noastre în anii următori şi oferă, totodată, ghidajul şi imboldul politic necesare extinderii contactelor între cele două ţări, la toate nivelurile şi în toate domeniile de interes reciproc”, a declarat, marţi seară, preşedintele Klaus Iohannis, în Brazilia.

 

Mesajul transmis de Klaus Iohannis în timpul vizitei sale în Brazilia a fost unul de consolidare a relațiilor bilaterale dintre cele două țări. În cadrul întrevederii sale cu președintele Braziliei, Jair Bolsonaro, cei doi lideri au abordat diverse subiecte de interes comun. Discuțiile s-au concentrat pe aspectele economice, comerciale, politice și de cooperare în domenii precum energie, agricultură, mediu, cercetare și inovație.

 

Președintele Iohannis a subliniat importanța intensificării relațiilor dintre România și Brazilia și a evidențiat potențialul pentru dezvoltarea colaborărilor bilaterale în diverse domenii. Cei doi lideri au reiterat angajamentul lor față de consolidarea dialogului politic, promovarea comerțului și investițiilor reciproce, precum și cooperarea în cadrul organismelor internaționale.

 

De asemenea, președintele Iohannis și președintele Bolsonaro au discutat despre aspecte regionale și globale, precum securitatea, migrația și schimbările climatice. Cei doi lideri au evidențiat importanța cooperării internaționale în abordarea acestor provocări și au reiterat angajamentul lor față de valorile democratice, statul de drept și respectarea drepturilor omului.

 

Mesajul transmis de președintele Iohannis a fost unul de promovare a dialogului, colaborării și consolidării legăturilor dintre România și Brazilia, în beneficiul ambelor țări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *