Este sezonul căpșunilor și cât mai multe gospodine prepară delicioase deserturi. Dacă vrei să te delectezi cu un preparat gustos, dar și pe placul tuturor, noi prezentăm rețeta de tartă cu căpșuni, un desert delicios și ușor de realizat. Iată care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi!

Este sezonul căpșunilor și cât mai multe gospodine prepară delicioase deserturi. Dacă vrei să te delectezi cu un preparat gustos, dar și pe placul tuturor, noi prezentăm rețeta de tartă cu căpșuni, un desert delicios și ușor de realizat. Iată care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi!

 

Ţinând cont că este sezonul căpşunilor, merită pe deplin să încercaţi o tartă cu aceste delicioase fructe. Dacă vrei să impresionezi vreo rudă care este foarte atentă la detalii şi gustul unui desert, sau pur şi simplu ţi-e poftă de un desert simplu şi rapid de preparat, iată care sunt paşii pe care trebuie să îi urmezi.

 

Reţetă de tartă cu căpşuni

 

Dacă vrei să savurezi un preparat delicios şi să-ţi impresionezi membrii familiei, Popnews.ro îţi prezintă o reţetă delicioasă de tartă cu căpşuni, un desert mai mult decât gustos. Iată mai jos ingredientele şi modul de preparare.

 

Ingrediente

 

  • aluat pentru tartă
  • 500 de mililitri de lapte
  • patru gălbenușuri
  • 150 de grame de zahăr
  • 50 de grame de amidon
  • un baton de vanilie
  • 500 de grame de căpșuni
  • 100 de grame de jeleu de căpșuni

 

 

Mod de preparare

 

Se ia aluatul și se pune în formă de copt, iar apoi se bagă la cuptor la 180 de grade Celsius.

 

Între timp, se pune laptele la fiert alături de vanilie, iar gălbenușurile de ou se bat într-un vas, iar apoi se adaugă zahărul şi la urmă amidonul.

 

După ce a fiert laptele se adaugă amestecul de zahăr peste, ou și amidon, iar apoi se amestecă până când compoziția devine omogenă.

 

După ce compoziția s-a răcit, se adaugă peste aluat căpșunile tăiate în jumătăți. Deasupra se toarnă jeleu de căpșuni peste tartă și se ţine la frigider cel puțin o oră. Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *