Secretul lui Erling Haaland: Băutura sa magică după fiecare antrenament. Erling Haaland. Potiunea lui Haaland. Manchester City.

Haaland a împărtășit în urmă cu șase zile o imagine pe contul său de Instagram, în care apărea ținând în mână două sticle de lapte. El a menționat în descriere: „Eu și poțiunea magică”. Jurnaliștii din străinătate au descoperit astfel despre băutura specială pe care fotbalistul o pregătește după fiecare antrenament.

 

„Poțiunea magică” a lui Haaland

 

Potrivit informațiilor din Marca, citate de The Sun, Haaland obișnuiește să-și pregătească shake-uri speciale după antrenamente. Acestea includ lapte de vacă, varză Kale și spanac.

 

Potrivit informațiilor, Varza Kale este recunoscută pentru conținutul său bogat de antioxidanți și vitamina C, fiind considerată un aliment extrem de nutritiv de către specialiști. Spanacul, de asemenea, este apreciat pentru capacitatea sa de a combate oboseala și de a îmbunătăți calitatea sângelui, datorită conținutului său de vitamina A, vitamina B, vitamina C și vitamina K.

 

Pe lângă aceasta „poțiune” specială, Erling Haaland consumă o cantitate semnificativă de legume pe tot parcursul zilei, în conformitate cu un program precis stabilit de nutriționiști. Fotografia lui Erling Haaland alături de cele două sticle cu lapte a adunat peste 3,5 milioane de aprecieri pe Instagram.

 

Atacantul Haaland urmează un regim alimentar zilnic care include șase mese și trebuie să atingă un total de 6.000 de kilocalorii. Pe lista alimentelor interzise se află produsele congelate și băuturile zaharate, iar bucătarii săi evită să folosească sare și ulei.

 

Haaland a vorbit recent despre dieta sa: „Sunt foarte atent când vine vorba despre corpul meu. Cel mai important este să mănânci mâncare de calitate. Oamenii spun că nu este bine să mânănânci carne. Dar despre ce carne vorbim? Despre carnea de la McDonalds? Sau despre vaca de la munte, care a mâncat numai iarbă?”, a spus atacantul, într-un documentar.

 

Cifrele „Bestiei”

 

Erling Haaland traversează un sezon absolut incredibil, în care a reușit să marcheze nu mai puțin de 48 de goluri în 41 de meciuri oficiale. Norvegianul înscrie un gol la fiecare 66 de minute jucate, demonstrându-se a fi o adevărată „bestie” în ceea ce privește marcarea.

 

Haaland domină clasamentul golgheterilor atât în Premier League, cu 32 de goluri marcate, cât și în UEFA Champions League, cu 12 goluri înscrise. Performanțele sale remarcabile au contribuit la calificarea echipei sale, Manchester City, în semifinalele UEFA Champions League, unde se vor confrunta cu Real Madrid pentru un loc în marea finală. În cealaltă semifinală se vor întâlni rivalele din Milano, Inter și AC Milan.

 

În Premier League, Haaland și coechipierii săi sunt pe urmele liderului Arsenal, care are 74 de puncte, în timp ce Manchester City are 70 de puncte, cu un meci în minus. Un duel direct între cele două echipe urmează să aibă loc, într-o confruntare plină de miză în lupta pentru titlu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *