Un bărbat din Tulcea, i-a tăiat gâtul fiului său de 7 ani cu o drujbă, în timp ce tăia stuful

Tragedie în Tulcea. Un bărbat i-a tăiat gâtul fiului său de 7 ani, în timp ce tăia stuful cu o drujbă. Echipajele de salvare au sosit imediat la fața locului și au început manevrele de resuscitare, însă, din nefericire, copilul nu a mai putut fi salvat. Rănile suferite erau prea grave.

 

Un bărbat din judeţul Tulcea care tăia stuf cu drujba, i-a secţionat din greşeală capul copilului său de şapte ani care se juca prin zonă şi i-a apărut în faţă. Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, a sunat imediat la 112 și a cerut ajutor. Paramedicii au sosit rapid la fața locului, dar nu au mai putut face nimic. Micuțul, care avea o arteră secționată, s-a stins în doar câteva minute.

 

Copil tăiat la gât cu drujba de tată, în Tulcea. Ce spune Poliția

 

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul din localitatea Turcoaia s-ar fi speriat atunci când și-a văzut fiul atât de aproape și ar fi scăpat drujba, care i-a tăiat capul copilului. Ambulanța din Tulcea a confirmat moartea micuțului, precizând că rănile erau incompatibile cu viața.

 

„În după-amiaza de 16 noiembrie 2022, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Măcin au fost sesizați cu privire la producerea unui incident pe raza localității Turcoaia din județul Tulcea.

 

Din primele verificări efectuate la fața locului, a reieșit faptul că un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din localitatea Turcoaia, județul Tulcea, în timp ce tăia cu un motofierăstrău mecanic, tip drujbă, stuf la stâna de animale situată în aceeași localitate, pe fondul neatenției, l-ar fi atins pe fiul său, în vârstă de 7 ani cu motofierăstrăul funcțional în zona gâtului.

 

În urma leziunilor provocate, echipajul de ambulanță sosit la fața locului a declarat decesul minorului. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. În continuare, polițiștii fac verificări în vederea stabilirii tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii incidentului”, a transmis IPJ Tulcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *