Ceea ce a fost un moment de coșmar la o petrecere la piscină s-a transformat rapid într-o adevărată tragedie. Un bărbat de 30 de ani a murit din cauza unei conducte de scurgere care s-a deschis brusc după ce podeaua piscinei s-a prăbușit.

În micul oraș israelian Karmei Yosef, sub privirea îngrozită a aproximativ 50 de persoane, un coleg care a fost invitat la un eveniment privat, tânărul a dispărut într-o gaură deschisă sub picioare. După ore de intervenție, cadavrul său a fost găsit la capătul tunelului de 15 metri. Martorii au surprins momentul îngrozitor și imaginile au fost postate pe rețelele de socializare.

Mai mulţi oameni care se aflau în piscină în clipa fatidică au reuşit să se refugieze pe marginea bazinului şi să iasă din apă la timp. În schimb, în videoclip se vede cum saltelele şi echipamentele gonflabile au dispărut fără urmă în hăul deschis fără veste.

Dintr-o dată, nivelul apei a început să scadă. S-a format un vortex, care răpea oamenii înăuntru„, a povestit unul dintre petrecăreţi. Un altul a mărturisit că scenele dramatice s-au petrecut în doar câteva secunde, scrie Mirror.

La faţa locului au venit imediat echipaje de salvatori, care nu au mai putut face însă nimic pentru bărbat. După patru ore de intervenţie, colosind camere Go-Pro, aceştia au reuşit să-i localizeze cadavrul, la capătul tunelului, relatează The Times of Israel. Operaţiunea a fost îngreunată de faptul că piscina se putea prăbuşi în orice moment, ducând la o nouă tragedie. Un alt bărbat, în vârstă de 34 de ani, a fost rănit uşor în incident, reuşind totuşi să se agaţe de marginea gropii şi să se caţere înapoi la suprafaţă. „Este un caz bizar, neobişnuit„, a declarat pentru The Jerusalem Post paramedicul Uri Damari. O anchetă e în curs de desfăşurare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *