Vulcan Forged: un nou joc de tip play-to-earn din care poți face bani în timp ce te jociVulcan Forged: un nou joc de tip play-to-earn din care poți face bani în timp ce te joci

Ce sunt jocurile play-to-earn?

 

Tehnologiile distribuite, inclusiv blockchain și jetoanele nefungibile (NFT) permit dezvoltatorilor de jocuri și jucătorilor să experimenteze experiențe mai interactive și captivante decât oricând, datorită unui nou mod de joc popularizat de pasionații de tehnologie numit play-to-earn sau Joacă şi Câștigă (P2E).

 

Jocurile P2E au câștigat multă atenție din partea comunității de jocuri și a dezvoltatorilor, deoarece oferă capacitatea de a avea date și informații detaliate despre activele din joc, alimentează sistemul economic din joc și oferă multe alte beneficii care promovează ecosistemul Metaverse.

 

În jocurile P2E, jucătorii pot deține și pot schimba diverse echipamente și obiecte din joc, cum ar fi personaje, skinuri, arme, teren virtual și alte accesorii digitale, pentru performanțe mai mari ale jocului și recompense financiare. Cu un model de joc pentru a câștiga, în care jucătorii sunt recompensați pentru abilitățile lor, dezvoltatorii de jocuri au potențialul de a atrage mai mulți jucători. Acest tip de gaming este o tendință recentă și de succes.

 

Axie Infinity este cel mai popular joc de a face bani și și-a atins obiectivul de a avea 1 milion de jucători activi zilnic. Succesul astronomic al lui Axie Infinity se datorează faptului că jucătorii pot câștiga bani reali în timp ce joacă jocul.

 

Axie Infinity
Axie Infinity

 

Ce înseamnă Vulcan Forged?

 

Vulcan Forged își propune să fie un ecosistem de monetizare ușor de construit, inclusiv un studio de jocuri dedicat jocurilor NFT create pe lanțurile Ethereum, Polygon și BNB, precum și o piață NFT, o platformă de lansare și un schimb descentralizat (DEX) Cunoscut sub numele de VulcanDex, sprijină neobosit dezvoltatorii de jocuri și oferă posibilitatea de a tranzacționa active digitale pentru ecosistemul său nativ Vulcan Forged.

 

Până în prezent, studioul Vulcan Forged a creat mai mult de 6 jocuri video, fiecare dintre acestea permițând jucătorilor să câștige, să vândă și să își modernizeze articolele din joc și NFT-urile – pentru a câștiga criptomonede. Dintre seria de jocuri din ecosistemul Vulcan Forged, VulcanVerse este unul dintre cele mai populare.

 

Despre VulcanVerse

 

VulcanVerse este produsul emblematic al studioului Vulcan Forged. Acesta este un metavers și un joc de rol online masiv multiplayer (MMORPG) creat de scriitorii de fantasy Jamie Thomson și Dave Morris, unde utilizatorii pot explora, construi și câștiga criptomonede.

 

Jocul se bazează pe mitologia greacă și romană. Pământurile, zeii, obiectele și Vulcanii sunt principalele active deținute în VulcanVerse. De exemplu, zeii le oferă jucătorilor abilități pasive pentru a spori atribute precum viteza și atacul, iar alte obiecte din joc cresc, de asemenea, utilitatea, oferind jucătorilor vrăji care activează temporar diverse abilități speciale.

 

Animalele de companie numite Vulcanite joacă un rol important în jocul VulcanVerse. Aceștia sunt însoțitorii care urmăresc jucătorul pe hartă și îl ajută în lupte și spionaj. În plus, jucătorii își pot folosi Vulcanites în alte jocuri din ecosistemul Vulcan Forged. Vulcaniții diferă unul de celălalt în statistici, cunoștințe, niveluri și pot fi îmbunătățiți.

 

 

În plus, VulcanVerse este locul în care comunitatea Vulcan Forged poate cumpăra, comercializa și construi parcele ca parte a unei hărți sub forma unui NFT. Aceste parcele, fiecare cu dimensiunea de 20×20, pot fi achiziționate de pe piața de acasă a jocului, începând cu nivelul 1. Jucătorii trebuie să urce la nivel cu 7 niveluri pentru a crește nivelul, să deblocheze noi funcții, să obțină un acces mai bun la instrumente, pot câștiga Vulcaniți și chiar pot bloca active pentru venituri pasive.

 

VulcanVerse este distractiv chiar și pentru jucătorii ocazionali, deoarece este interesant și ușor de jucat.

 

Ce este tokenul PYR?

 

PYR este simbolul utilitar nativ al ecosistemului de jocuri blockchain Vulcan Forged. Acesta este un activ digital din ecosistemul ERC-20 care alimentează o întreagă aplicație descentralizată pe care jucătorii o pot folosi în toate jocurile studioului.

 

PYR poate fi utilizat în Vulcan Forged pentru o varietate de scopuri, inclusiv plata taxelor de facturare pe piață, creșterea și menținerea resurselor în joc, cumpărarea și vânzarea de NFT pe Piața Vulcan Forged și obținerea de venituri P2E. În plus, utilizatorii pot miza acest token și, astfel, pot câștiga mai multe monede.

 

PYR este disponibil atât pe rețeaua principală Ethereum, cât și pe Polygon. Deși Vulcan Forged a fost lansat inițial pe Ethereum, cea mai mare parte a funcționalității oferite de proiect utilizează tehnologia Polygon. De exemplu, piața NFT tranzacționează doar tranzacții denominate în PYR / Polygon (MATIC). Prin mutarea PYR în rețeaua Polygon, o soluție de scalabilitate de nivel 2, echipa a redus semnificativ taxele de tranzacție. Ca rezultat, Vulcan Forged execută fără probleme tranzacții rapide la costuri reduse.

 

În ceea ce privește tokenizarea Vulcan Forged, au fost create 50 de milioane PYR. În prezent, moneda digitală poate fi folosită pe platforme precum Uniswap și Quickswap. Utilizatorii pot tranzacționa PYR pe bursele Kucoin, Gate.io, Binance și Bittrex.

 

Al doilea simbol al ecosistemului Vulcan Forged se numește LAVA. Jucătorii îl pot câștiga mizând jetoane PYR și jucând jocul Vulcan Forged.

 

Cum se câștigă bani în Vulcan Forged?

 

Vulcan Forged își propune să răsplătească utilizatorii cu jetoane în fiecare etapă a jocului, crescând semnificativ implicarea acestora în joc. Recompensele pot fi câștigate luptând cu alți jucători, invitând utilizatori, navigând pe hartă și căutând anumite obiecte rare.

 

Practic, sistemul de recompensă Vulcan Forged P2E se învârte în jurul mizarii și îmbunătățirii terenului prin cheltuirea PYR și LAVA. Mizați jetoane Vulcan Forged și diverse active din joc este considerată cea mai profitabilă modalitate de a câștiga în acest ecosistem. Această metodă implică blocarea criptomonedelor pentru a îmbunătăți funcționalitatea jocului.

 

Pentru a debloca funcția de mizare, jucătorii trebuie să-și „sămânțeze” terenul, ceea ce echivalează cu plata unei taxe unice care le permite unei porțiuni din teren să fie actualizată la nivelul următor. Odată ce jucătorii și-au actualizat terenul la al doilea nivel, ei pot începe să parieze pe monede. Ei pot îmbunătăți doar o bucată de pământ de șapte ori, fiecare nivel corespunzător numărului de recompense de miză care pot fi obținute.

 

Prin modernizarea terenului la nivelul șapte, jucătorii își pot maximiza recompensele PYR. Jetoanele PYR ale utilizatorului pot fi anulate și returnate proprietarului în orice moment. Totuși, investiția de semințe se va pierde și LAVA va fi arsă.

 

În plus, Programul de apreciere LAVA permite jucătorilor Vulcan Forged să câștige active digitale LAVA deținând PYR. Programul este împărțit în opt faze, fiecare dintre acestea fiind recompensată de LAVA în funcție de numărul de jetoane PYR deținute. Numai utilizatorii cu PYR în portofelul Vulcan Forged Marketplace sunt eligibili pentru acest program.

 

Alte modalități de a miza jetoane PYR includ colectarea de semințe în schimbul articolelor speciale din Vulcan’s Vault, utilizarea programului de miza PYR pentru a oferi lichiditate și miza în pool-uri.

 

Puteți vedea un trailer pentru jocul Vulcan Verse al lui Vulcan Forged mai jos:

 

 

Care este viitorul jocurilor crypto de tip play-to-earn?

 

Vulcan Forged este foarte popular printre fanii și jucătorii Metaverse, este unul dintre ecosistemele majore de jocuri – alături de alte jocuri video și lumi virtuale – în care jucătorii joacă cu recompense criptomonede precum Axie Infinity, Sandbox, Sorare, Illuvium și multe altele. a promovat dezvoltarea și promovarea jocurilor P2E. Economia creată în jurul acestor aplicații ne dovedește că piața jocurilor de noroc este în plină expansiune, generând venituri de miliarde de dolari.

 

În plus, evenimentele recente din industrie, cum ar fi rebrandingul Facebook ca Meta, achiziția de către Microsoft a Activision Blizzard și lansarea de către Ubisoft a platformei sale Quartz pentru tranzacții NFT eficiente din punct de vedere energetic, arată că IT-ul și jocurile tradiționale integrează serios inovația blockchain.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *